Over Plientje

Hai! Leuk dat je hier klikt! Ik ben Pauline, de maakster van de kleding die je hier bij Plientje kids vindt. Kleding waar kids lekker in kunnen spelen, in de fijnste en leukste stoffen, samengesteld door jou!

Ik heb altijd al een zwak gehad voor werken met m'n handen: iets creeren, even uit m'n hoofd en in het nu. Na de geboorte van onze zoon Yori ben ik begonnen met naaien. De kinderkleding in de winkels beviel me vaak niet: net niet het model dat ik zocht, of een matige kwaliteit stof. Ik besloot zelf de kleding te gaan naaien, en kreeg al gauw de smaak te pakken.

Een paar jaar geleden naaide ik de trouwbroek voor mijn man Mark. Ook toen kon ik in de winkels niet precies vinden wat ik zocht. Ik was zó trots toen de broek af was! Tot ik ontdekte dat ik een onderdeel over had. Gelukkig was dit stukje nog aan de broek te zetten, maar dit was het moment dat ik besloot dat ik een betere basis wilde voor mijn naaiwerk. Ik meldde me aan bij een modevakschool waar ik patroontekenen en allerlei naaitechnieken leerde. 

Het maken van kinderkleding vind ik nog steeds het allerleukste om te doen. Regelmatig kreeg ik de vraag of ik daar niet iets mee moest doen, en tijdens m'n bevallingsverlof van Emi had ik ineens de tijd daarvoor. Mijn doel is om jou ook de mogelijkheid te geven om zelf unieke kinderkleding te creeren: de kledingstukken die jij wil, in de kwalitatieve stoffen die jij mooi vindt. Het aanbod op de site is constant in ontwikkeling: kleding, accessoires, noem maar op. Laat me weten welke creatie jij graag zou zien, dan kijken we samen naar de mogelijkheden!

Lieve groet, 

Pauline

 

© 2018 - 2022 Plientje kids | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel