Verzenden & retourneren

Vanaf €75,- is de verzending binnen Nederland gratis, onder dat bedrag betaal je €4,50 verzendkosten. De verzendkosten naar België en Duitsland zijn gratis bij een bestelling vanaf €100,-. Daaronder bedragen ze €8,95. Naar Frankrijk kost dit €11,95, en ook gratis vanaf €100,-. De pakketjes worden verzonden met MyParcel (PostNL). 

De door jou gekochte items die op voorraad zijn worden zo snel mogelijk verzonden. In de praktijk komt dit neer op een verzendtijd van enkele werkdagen. Indien je een bestelling plaatst waarbij het product specifiek naar jouw wensen gemaakt wordt is de levertijd afhankelijk van de drukte op dat moment. Het streven is om het product dan binnen twee a drie weken te verzenden. Mocht dit langer duren, dan wordt dat zo snel mogelijk gecommuniceerd. Wanneer je meerdere items bestelt worden deze verzonden zodra ze allemaal klaar zijn. Wil je een deel van je bestelling eerder ontvangen, neem dan even contact op.

De tekst over retourneren hieronder is een uitgangspunt, dat ik flexibel naar redelijkheid hanteer. Kwalitatief goede producten leveren vind ik erg belangrijk. Wanneer je om welke reden dan ook ontevreden bent over een product,  laat het me weten, zodat we samen naar een oplossing kunnen zoeken.  

Je hebt het recht je bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. Na annulering heb je nogmaals 14 dagen om je product retour te sturen. Je krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van jou thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Raadpleeg voor de exacte tarieven de website van je vervoerder. Indien je gebruik maakt van je herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kun je contact opnemen via het contactformulier. Het verschuldigde orderbedrag zal binnen 14 dagen na aanmelding van je retour teruggestort worden mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

Bij producten die op maat volgens de door jou opgegeven specificaties worden gemaakt is het herroepingsrecht niet van toepassing. De verkoop hiervan is na succesvolle betaling definitief. Hetzelfde geldt voor alle mondkapjes, vanuit oogpunt van hygiëne.

© 2018 - 2023 Plientje kids | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel